Rolstoeltoegankelijke picknick tafel

8 zitplaatsen binnen 10 seconden

Veilig bij indoor evenementen

Complete zitplaatsen in 8 sec

Op elk oppervlak stabiel

FoldTable heeft een rolstoeltoegankelijke picknick tafel ontwikkeld. Naast de acht standaard zitplaatsen die ontstaan wanneer deze tafels worden uitgeklapt, is het mogelijk om aan de kopse kant een rolstoel te plaatsen. Dankzij de juiste hoogte kun een mindervalide makkelijk aanschuiven. Het ontwerp is zo gemaakt dat u geen last heeft van uitstekende tafelpoten.

Kies voor een rolstoeltoegankelijke picknick tafel met een ingenieus in- en uitklapsysteem

FoldTable is sinds 1998 marktleider op het gebied van festival-tafels. Onze tafels zijn gebruikt op bekende festivals als Lowlands, Pinkpop, Zwarte Cross en Tomorrowland. Deze rolstoeltoegankelijke picknick tafel beschikt over een ingenieus en wereldwijd uniek in- en uitklapsysteem. Binnen enkele seconden klapt u de tafel in tot een plat pakket. Dit eenvoudige systeem draagt bij aan een super efficiënte logistiek. De tafels staan stabiel op iedere ondergrond. Zelfs op een ongelijken ondergrond of op een drassig grasveld blijven de tafels van FoldTable stabiel staan. Creëer een gestructureerd eet- en drinkgedeelte waar het overzicht niet verloren gaat.

Vraag naar de mogelijkheden voor kopen of huren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze rolstoeltoegankelijke picknick tafel? Bent u druk met de organisatie van een evenement en wilt u enkel de beste kwaliteit aanbieden? Neem contact met ons op een vraag naar de mogelijkheden voor huren of kopen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0)162 – 453 161.

Duurzame materialen

Elk onderdeel is afzonderlijk te bestellen spare parts en eenvoudig zelf te vervangen.

FoldTables op uw locatie? Wij denken graag met u mee.

Stel hier uw vraag

Heeft u vragen over ons product of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)162-453161 of vul het contactformulier hieronder in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FoldTable
Vrachelsestraat 62
4911 BK Den Hout

Tel: +31(0)162-453161
E-mail: info@foldtable.com

Evenementenverhuur

Wilt u FoldTables inzetten op uw evenement? Dan verwijzen wij graag naar onze verhuurpartners.