Picknick tafel inklapbaar

8 zitplaatsen binnen 10 seconden

Veilig bij indoor evenementen

Complete zitplaatsen in 8 sec

Op elk oppervlak stabiel

FoldTable heeft een picknick tafel ontwikkelt die binnen enkele seconden inklapbaar is. Het eenvoudige systeem zorgt ervoor dat u in een mum van tijd de tafel inklapt tot een plat pakket. Dit platte pakket kan simpel worden opgeborgen en neemt ruimte in. Zo zijn onze tafels niet alleen praktisch maar besparen ze ook veel opbergruimtes.

De vele voordelen van een picknick tafel die in enkele seconden inklapbaar is

Onze picknick tafel is inklapbaar en biedt comfortabele zitplekken voor acht personen. Wij vinden het belangrijk om overal rekening mee te houden en hebben daarom de tafels zo gemaakt dat deze ook rolstoelvriendelijk zijn. Aan de kopse kant van de tafel kan een rolstoel aanschuiven zonder last te hebben van tafelpoten. U wilt natuurlijk enkel tafels die stabiel zijn en niet zomaar verschoven kunnen worden door gasten. De tafels van FoldTable staan stabiel op elke ondergrond. Hier vallen zelfs drassige grasvelden onder. Omdat een FoldTable uit een tafel en banken bestaat, kunnen losse items niet zomaar versleept worden. Hierdoor kan een geordend eet- en drinkgedeelte worden gecreëerd op een festival of op het terras van uw horecagelegenheid.

Geschikt voor schoolkantines, festivals en horecagelegenheden

Bent u benieuwd waarvoor u deze picknick tafel die simpel inklapbaar is, kan gebruiken? Neem dan contact met ons op vraag naar de verschillende mogelijkheden. Onze tafels zijn zeer geschikt voor festivals, horecagelegenheden en zelfs voor schoolkantines. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)162 – 453 161.

Duurzame materialen

Elk onderdeel is afzonderlijk te bestellen spare parts en eenvoudig zelf te vervangen.

FoldTables op uw locatie? Wij denken graag met u mee.

Stel hier uw vraag

Heeft u vragen over ons product of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)162-453161 of vul het contactformulier hieronder in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FoldTable
Vrachelsestraat 62
4911 BK Den Hout

Tel: +31(0)162-453161
E-mail: info@foldtable.com

Evenementenverhuur

Wilt u FoldTables inzetten op uw evenement? Dan verwijzen wij graag naar onze verhuurpartners.