Horeca groothandel meubilair

8 zitplaatsen binnen 10 seconden

Veilig bij indoor evenementen

Complete zitplaatsen in 8 sec

Op elk oppervlak stabiel

FoldTable helpt u graag als horeca groothandel aan uniek meubilair. Wij bieden tafels aan die zeer geschikt zijn en veel worden gebruikt in schoolkantines, horecagelegenheden en op festivals. Heeft u een grote hoeveelheid tafels nodig? Per vracht kunnen wij u wel 200 tafels leveren. Dit komt omdat de tafels over een special in- en uitklapsysteem beschikken. In enkele seconden maakt u van een tafel een plat pakket dat gemakkelijk verticaal vervoerd kan worden.

Tafels voor de horeca met veel voordelen van een groothandel in meubilair

Wanneer u onze tafels gebruikt, creëert u per tafel acht royale zitplaatsen. Hierbij wordt niet meer gewerkt met losse banken en tafels. Een FoldTable is een tafel met twee banken. Deze banken beschikken over een makkelijke instap en zitten erg comfortabel. Wij vinden het belangrijk om overal rekening mee te houden en daarom hebben we de tafels zo gemaakt dat zonder problemen aan de kopse kant een rolstoel kan aanschuiven. Tafels worden in de horeca veel gebruikt en kunnen daardoor ook snel gaan slijten. Dankzij de lange levensduur van de producten van deze horeca groothandel hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van het meubilair.

Kies voor het mooiste meubilair

Schakel ons als horeca groothandel in voor uw meubilair. Wij helpen u graag aan meubels met een elegante vormgeving uitgevoerd in een aantrekkelijke kleur. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar door te bellen naar +31 (0)162 – 453 161
 

Duurzame materialen

Elk onderdeel is afzonderlijk te bestellen spare parts en eenvoudig zelf te vervangen.

FoldTables op uw locatie? Wij denken graag met u mee.

Stel hier uw vraag

Heeft u vragen over ons product of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)162-453161 of vul het contactformulier hieronder in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FoldTable
Vrachelsestraat 62
4911 BK Den Hout

Tel: +31(0)162-453161
E-mail: info@foldtable.com

Evenementenverhuur

Wilt u FoldTables inzetten op uw evenement? Dan verwijzen wij graag naar onze verhuurpartners.